A 93 éves dédi

Emellett könyveket ír, és magányos embereken segít.

A 93 éves Margaret Allen minden bizonnyal Nagy-Britannia és talán a világ legidősebb fitneszedzője. A dédnagymama minden héten 90 percben tart edzést nyugdíjas hölgyeknek a saját módszere szerint, melyet javarészt a skót tánc és a sortánc elemeinek felhasználásával dolgozott ki.

Margaret 1965 óta vezet edzéseket, az olyan modern trendeket viszont, mint például a zumba, kerüli. Az óráin átlagosan nyolcan szoktak részt venni, de előfordul, hogy akár 18 ember is összegyűlik.

Amikor nem fitneszórákat tart, a legszívesebben írással tölti az idejét. Eddig hat könyvet írt, és most akar nekikezdeni a hetediknek. 1987 óta özvegy, négy unokája és négy dédunokája van. Bár nagyon aktív életet él, a tevékenységei mégsem töltik ki minden idejét. Épp ezért, ha olykor egyedül érzi magát, felhívja a barátait és beszélget velük, ami mindig felvidítja. Azt mondja: rengeteg a magányos ember, és szeretne nekik segíteni.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>